## Nightly AWANA Schedule (Updated 7/15/2023)

5:30	Cubbies	Sparks	Т&Т	Trek/Journey
5:45				Game Time 5:30 - 6:00 (30min)
6:00				
6:15		Check-In Opens		Book Time 6:00 - 6:30 (30min)
6:30		Opening Ceremony 6:15 - 6:30 (15min)		
	Large Group Time 6:30 - 7:00 (30min)	Game Time 6:30 - 7:00 (30min)	Large Group Time 6:30 - 7:00 (30min)	Large Group Time 6:30 - 7:00 (30min)
6:45				
7:00	Game Time	Book Time	Book Time	Student Leader Program
7:15	7:00 - 7:30 (30min)	7:00 - 7:30 (30min)	7:00 - 7:30 (30min)	7:00 - 8:00 (60min)
7:30	De als Time	Laura Carrier Times	October Times	
7:45	Book Time 7:30 - 8:00 (30min)	Large Group Time 7:30 - 8:00 (30min)	Game Time 7:30 - 8:00 (30min)	
8:00	Transition to Gym 8:00 - 8:05 (5min)			
	Closing Ceremony 8:05 - 8:15 (10min)			
8:15				